AXIS-logo Home

X c h a n g e

De universele interface en conversie module

Managers hebben behoefte aan samenhangende informatie. Zij verwachten snelle en betrouwbare informatie uit de systemen. De systemen zijn vaak eilanden van informatie. Is er al een automatische koppeling, dan is dat maatwerk. In een tijd waarin snelheid geboden is, is het aanpassen van maatwerk: traag, star en duur. Handwerk is tegenwoordig ook geen optie meer, dus blijven er nog twee oplossingen:

  1. een integraal (erp-)systeem. Maar bindt uw eisen dan in tot de standaard opties;
  2. gebruik onze interface module, Xchange, dat een flexibele brug slaat van en naar elk systeem.

Xchange slaat bruggenXchange slaat een brug naar elk systeem

Standaard pakket, op maat ingericht
Xchange is een EAI-applicatie (Enterprise Application Integration) en zorgt ervoor dat informatie op maat wordt uitgewisseld. Xchange is leverancier-onafhankelijk en flexibel

Platform onafhankelijk
Omdat Xchange is gebouwd in Uniface® is de werking onafhankelijk van hardware, besturingssysteem of bestandsorganisatie (DBMS).

Maar de techniek is ondergeschikt. De leverancier en eigenaar van Xchange, het softwarehuis AXIS software, spreekt de taal van de gebruiker en richt Xchange geheel naar wens in. De gebruiker heeft daardoor alle invloed op het eindresultaat, maar hoeft er niets voor te doen. Vervolgens onderhoudt de gebruiker, na een korte opleiding, zelf de interfaceparameters. Daardoor zijn alle, bedrijf specifieke, veranderingen zonder tussenkomst van een afdeling Automatisering of AXIS snel door te voeren.

Referenties
Er zijn tal van grote organisaties die de interfacemodule voor vele toepassingen gebruiken. Xchange kan overweg met alle eisen van bijvoorbeeld GAAP of IFRS en is goedgekeurd voor SOX-compliance.

De werking
Xchange is geschikt voor periodieke en eenmalige verwerking, anders gezegd voor interfacing en conversie.
De belangrijkste besturingsfuncties die u met parameters vastlegt in Xchange zijn:

Verwerken
De verwerking start on-line of via een time-schedule door een produktie-afdeling op de achtergrond. Tijdens de verwerking haalt Xchange de gegevens op bij het bronsysteem en bewerkt deze, waarbij het mogelijk is de tussenresultaten te bekijken en zelfs te wijzigen. De audittrail is gewaarborgd en kan met overzichten worden gespecificeerd. Aan het eind van de verwerking levert Xchange de gegevens in het gewenste formaat af aan het doelsysteem.

Levering
Indien u besluit tot aanschaf, dan levert AXIS Fixed Price en Turn Key
een op maat ingerichte, werkende interface. Dat is dus inclusief:
  • installatie op uw systeem; met een acceptatietest;
  • opleiding aan de gebruikers;
  • on-line Help én de volledige handleidingen;
  • een beveiligingschil met autorisatie per gebruiker.
Het enige wat u doet, is: aangeven hoe u wilt werken.

Wilt u meer weten?
Beoordeel, tijdens een demo, zelf hoe eea werkt.

brug

En zie hoe Xchange bruggen bouwt tussen uw systemen

Voor meer informatie kijkt u op www.ax-is.nl